tiistai 12. huhtikuuta 2011

(♧◑ω◑)☞

UWUWUWUAAA~ (✿❛◡❛ฺฺ)ノ
Joskus voi leikkiä söpöä vaik ei ihan onnistuiskaan. (。ノ・ω・)ノ

Mutta joo ää pointti ... se taisi karata ja juosta jonkun muun suuhun nyt. Pahoitteluni. Anyways nuo Pokémon B&W Ranger hiukset ovat varsin muksat ja oikeanmoiset ja mii is very happee. :33 Niin ja alapuolella sitten jo semi perinteikäs sänkykuvaus - koska huoneeni on melkein vain tuota sänkyä ja kaikki aina siihen jäävät asumaan niin näin se vaan on. ヾ(*´Ι`*) Nyt valtaa ei ole ottanut herra Pekko vaan kunnon lössi pehmo-olioita. Ihan vaan sen vuoksi että viime kattauksessa ... petauksessa ... leikin vähemmän lasta ja noita otuksia ei ollut nimeksikään. Tuli ikävä ja nyt on Pokémoneja, pandoja, kurpitsa, hai, tähti ym. Hello Kitty-lakanat tekee aina vähän YUPPAAYUPPAJOYY fiilistä, joten kai sitä nyt saa sitten popittaa.


Duupa diipaa!~ Tuo Jo yllä näkyvä tähtipehmotyynyhalittavaotus on erityisen ihana. Se ei ole vain pehmoinen ja suloinen, vaan myös hyvä tyyny. Lisäksi se on ihan oikea tähti eli se alkaa valaisemaan kun napsauttaa nappulaa. Meni jonkin aikaa ennen kuin yllytin itseni ostamaan otukseen 3x AAA paristoa (kai ne nyt noita oli, siis niitä perus) ja vielä muistin tehdä tämän ... ostoksen siis.~ Mutta nyyyyt olen tyytyväinen. ´ω`)

Katsokaa itse miten kivoja valoja tähtilapsi mm. saa aikaan.~




No jotta saataisiin tähän entryyn jotain muuta kuin mun mahtavaa shakkinappulajalkaista sänkyäni, niin siirrytään eläinmaailmaan. Josta puheen ollen olen juuri siivoamassa poikien häkkiä todella innokkaasti. Hih. Sanotaan vaikka että odotan että se alunen siellä kuivuisi hieman itsekseen. Tosin se voi olla nyt jo kuiva, joten voisin kohta kiiruhtaa asiaa tarkistamaan ja siivouksen eteen myös jotain laittamaan että pääsemme kaikki täällä nukkumaan. Runo nyt on toki levoton kun HÄNEN VAUVANSA (lue: rotat) ovat tuossa matolla ja ywywywywywyyy! Leon tuntuu nauttivan Runon antamasta huomiosta täysin mitoin.

Hummm. Tässä muuten pari kuvaa yllättäen. Väsynyt metsästäjä Runo luuläjän keskellä ja todiste siitä että kyllä kissa ja koira voivat samalla sohvalla istua!



Jälkimmäiseen voin vielä sanoa, että ne voivat myös nukkua samassa sängyssä. Eilen päiväunet sujuivat mukavasti ja nukuttiin kaikki kolme täysin harmonisessa läjässä. Eipä palellut ja oli oikein mukavan pehmoinen olo. Myös tänään Runo ja Pekko tulivat sänkyyn löhöämään kun pelasin Pokémon Whitea. Pekko tuli vielä oikein viereen ja katseli kun pelasin, että näin DS:n peilaavan keltaisia lamppusilmiä toistamiseen. Onhan se jännä peli. (⌒ω⌒)ノ

Mutta nyt tosiaan voisi saada jotain aikaan, sillä pahasti painaa väsymys. Ei kiva se, ei. (v_v。)人(。v_v)ポ

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti