maanantai 2. toukokuuta 2011

NANI-SAN DA! AKA-CHAN DA!

On aika päivittää blogia kun on tarpeeksi pimeää. Niinhän se on? Anyways ajattelin heittää videopainotteisen merkinnän tällä kertaa. Ihan vain siksi, että siltä nyt tuntuu. Toisinaan omia tuntemuksia on viisasta noudattaa, joten tehdäämpä niin. Lisäksi merkinnällä on japanin puoleista painotusta aika paljon. Se voisi johtua siitä että nautin tänään lounaaksi nuudeleita ja teetä. Asioita voi perustella ruualla, vai voiko? No siis huomaan taas löytäneeni yhden kiinnostavan animen, joka tosin ei ole Panty & Stocking with Garterbelt jota tässä merkinnässä tullaan puimaan myös. PSG on toki kiinnostava ja on ollut sitä jo hyvän aikaa. Itseäni vain harmittaa, ette vielä ole saanut Stocking cosplay asuni vielä valmiiksi. Tänään katselin uusia peruukkeja, kun tosiaan tilaamani ei ole vieläkään saapunut ja tuntuu siltä että tuskin saapuukaan. Joku sen ehkä vei pois, surku. :c


8bit!



Sitten kun onnistun saamaan/hankkimaan uuden puhelimen johon saa helposti uusia soittoääniä ym. niin tämä on ehdottomasti listalla. Pyhä pölypallo ja PSG 8bittisenä, se on vain hienoa. Lopussa toki olisi paranneltavaa, mutta hieno se on ja kiitän että moinen on olemassa. Nykyisessä puhelimessa tosiaan on vähän säätämistä soittoäänien kanssa pelaaminen, joten en ole edes jaksanut vaivautua.



Yau! Aloitin eilen katsomaan Beelzebub:ia. Jan oli suositellut sitä aikaisemmin ja olin ottanut linkin talteen, jotta voin katsoa kun aikaa on. Kun sitten väsyneenä Hopeanuoli!musikaali treeneistä kotiuduin, aloitin katsomaan tätä sarjaa. Nyt voin sanoa, että olen tykästynyt ja kovasti haluaisin vielä jaksoja katsoa - mutta kai sitä nukkuakin pitäisi.



Viime Desuconia edeltäneenä yönä tuli kyllä useampaan otteeseen mieleen, etten enää ala tekemään mitään pitkiä valkoisia takkeja - mutta sitten kävi pieni paha ajatus. Tai siis. :D Kyllä aina vuodessa unohtaa sen tuskan, mutta tässä käyttäisin kyllä eri materiaalia koska laskeutumienn on aivan eri luokkaa kuin Pasilalla. Mitä. Juu. Olen myyty ja päätin että haluan valkoista. Haluan tehdä Aoi cosplayn, vaikka se voi tuntua aika räjähtävältä. Empä kuitenkaan usko, että tästä sarjasta kauheasti cossataan niin mikä sen mukavampaa kuin AIHEUTTAA HÄMENNYSTÄ. Selkeä visio.



Lisää selkeitä visioita on aiheuttanut yläpuolen video. Haluan oppia tuon robootin tanssiliikkeet. Ei siitä sen enempää.



Sitten herkkä uwuwuwuwuw luvv moment. Ihan sen toivossa, että se auttaisi tätä pientä köhivää palleroa. Olen ollut nyt vähän yli viikon kipeänä. Nyt viime päivinä olen saavuttanut flunssassani mukavan tukehdu-minuun-ja-et-muuten-nuku -yskän. Ei ole kauhean mukavaa se. Lisäksi eilen kadotin ääneni. Tai jätin sen olohuoneen lattialle ja loput siitä jäi Soukkaan, kun treeneissä halusin kuitenkin laulaa, pitää ääntä ja huutaa... Sinne meni. Ehkä se jossain vaiheessa tulee takaisin. Onneksi tohtori Falcon kertoi hyvän apukeinon kärsimykseni lievittämiseksi. Nimittin vesihöyryn hengittämisen. Siihen tarvitan kuumaa vetta mukiin ja pyyhe, jolla itsensä voi piilottaa samalla kun hengittää höyryä. Taidan hyödyntää juuri tätä kyseistä inkkiä kohta, sillä haluan nukkua enkä yskiä koko yötä.

Chocolat Piano Cover - aivan ihana...


Musikaali harjoituksissa tuli vähän herkisteltyä ja tämä piano versio Chocolat:sta mukavasti siitä muistutti. Herkistelyssä ei siis mitään pahaa, kun sen syy oli vain se että ... totisesti oli kaunista. Ja liikuttavaa. Koskettavaa. Sen huomasivat muutkin ja sitten oli paljon punaisia silmiä. Vähän on tietty haikea fiilis kun seuraavia harjoituksia pitää taas vartoa ja jo nyt on hauvoja ikävä.

Toivotan hyvää yötä ja kauniita unia seuraavin sävelin.~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti