sunnuntai 8. toukokuuta 2011

I think I´ll be ... A ... Champion.

RAAAAAAAAAAAAAAAAA!


Villi sielu, luonto ja kesä! Kaikkihan se on aivan hallussa. Ainakin melkein. Ja jos ei ole, niin on aika opetella. Ajattelin pitää heinäkuussa aivan oikeaa metsälomaa ja lähteä Runon kanssa leikkimään rölliä metsikköön joksikin aikaa. Jokaisen kunnollisen pokémonkouluttajan kuitenkin tulee jossain vaiheessa ottaa tämä askel ja nyt suuresti siltä tuntuu.

Tosin tuskin metsälöinti pitkäksi tulee venymään, sillä Hopeanuoli!musikaali tunnetusti tulee syömään aikaa kuin muutakin (esim. pilkullisia koiria). Mutta pieni korpeilu varmasti onnistuu. Tosin pitäisi lisää töitä ym miettiä, mutta toki se tuntuu kovin raskaalta tähän hetkeen - siis juuri nyt kun olen erityisen väsynyt kun takana on pitkä päivä. Eiköhän tästä asiat kuitenkin taas selkene.

Puffffffffffff. Mutta nyt tosiaan väsyttää. Älyttömästi. Olin eilen samaan kellonaikaan nukahtamassa lattialle, mutta sitten vielä kelasin itseni saunaan ja katsoin vielä televisiotakin sen jälkeen. Voisi laskea moisen jo jonkinlaiseksi suorituksesksi siinä väsymyksentasossa. Kokosin tänään (äitienpäivänä) aika suuren hedelmäkermakakun, josta suurin osa katosi tänäiltana parempiin suihin. Osaa kieltämättä väsyttää, kun on päivän aikana tehnyt vaikka mitä. No, ainakin siltä se nyt tuntuu ja kohta sänkyyn kaatuminen on enemmän kuin ajankohtaista.

Tässäkö uusin Rebecca Black eikun...?!


Nyt ärsyttää kun katsoin tuon videon. No huvittaa myös. En oikein osaa sanoa mitä sanoa. Hämmennys on hämmennettävissä. Haha.

Tämän ajattelin toimivan terapiana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti